Strømmestiftelsen: Sirkusdrømmeren

Se filmen med Malena fra Strømmestiftelsen som møter Michael (11). Han har nettopp kommet til aktivitetssenteret. Hvorfor drømmer han sirkusdrømmen?

Det er hundrevis av barn som Michael i Pachacutec. Strømmestiftelsens samarbeidspartner Tierra de Niñios gir barna et trygt sted å være, holder dem borte fra gata - og gir dem et håp om at de selv skal klare å kjempe seg ut av fattigdom.

Hjertevenn er Strømmestiftelsens fadderordning. Hjertevenner i Norge bidrar til at alle barn i våre prosjekter får hjelp, og håp om en fremtid uten fattigdom. I 2010 fortsetter vi å følge Hjertevennene Irene og Jhoan. Vi blir kjent med barna, familiene og vennene deres, og får et innblikk i hvordan det er å vokse opp i en fattig forstad til millionbyen Lima i Peru.

Området er preget av fattigdom, vold og kriminalitet. Her jobber Strømmestiftelsens samarbeidspartner Tierra de Niñios, med å skape varige endringer for mennesker. Fokusområdene er kvalitet i skolen, helseforebyggende arbeid, deltakelse og lokalt lederskap, yrkesopplæring og kultursatsning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar